ΟΡΟΙ – ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ SITE

ΟΡΟΙ – ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ SITE

Για την πληροφόρηση του επιστημονικού ιατρικού κοινού για την συνεχιζόμενη ιατρική εκπαίδευση και  δραστηριότητα  της ΕΛ.Ε.Φ.Ι , την ενημέρωση των μελών της ΕΛ.Ε.Φ.Ι για τις επιστημονικές μας εκδηλώσεις, τα συνέδρια και τα νεότερα επιστημονικά δεδομένα στον τομέα της Φαρμακευτικής Ιατρικής , την εγγραφή νέων μελών ,και την καταβολή της ετήσιας συνδρομής των μελών μας.

 

Η Ελληνική Εταιρεία Φαρμακευτικής Ιατρικής (ΕΛ.Ε.Φ.Ι.) είναι Επιστημονική ,μη κερδοσκοπική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1991 που προάγει την εξειδίκευση στην Φαρμακευτική Ιατρική .

  • Ο κύριος στόχος της ΕΛ.Ε.Φ.Ι. είναι η προαγωγή και η ανάπτυξη των επιστημονικών εν γένει δραστηριοτήτων που σχετίζονται με τη φαρμακευτική Ιατρική και ιδίως την κλινική έρευνα,Real World Evidence, τις κανονιστικές υποθέσεις που απαιτούνται για την ανάπτυξη και κυκλοφορία – πρόσβαση των φαρμακευτικών σκευασμάτων ,τη φαρμακοεπαγρύπνηση ,τα φαρμακοεπιδημιολογικά δεδομένα ,την βιοπληροφορική και άλλα βιοιατρικά γνωστικά πεδία .

Το θεσμικό πλαίσιο της ΕΛ.Ε.Φ.Ι., περιγράφεται στο καταστατικό  στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας ( πατήστε εδώ ) και οι επιστημονικές της δραστηριότητες παρουσιάζονται αναλυτικά στα πεδία  δράσεις (ετήσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα-επιστημονικές εκδηλώσεις , συνέδρια ,επιστημονικό περιοδικό, βιβλιοθήκη ,νέα ενημερώσεις) στα αντίστοιχα πεδία της ιστοσελίδας.